Free Shipping in Greece - Free Returns - Cash on delivery 
Customer Service +30 210 5239940  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι προτεραιότητα για εμάς. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΠΟΛΥΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΓΗ ΜΑΣ ΙΚΕ.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα είδη των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες που μας παρέχετε, με ποιους μπορεί να τις μοιραζόμαστε και τα δικαιώματά σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκησή τους. Επίσης περιγράφουμε τη χρονική διάρκεια που διατηρούμε τα στοιχεία σας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες μας μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών τους πληροφοριών.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από τους παρόντες όρους, από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και κοινοτικού νομικού πλαισίου για την προστασία των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679) και των σχετικών αποφάσεων, κατευθυντήριων γραμμών και κανονισμών που εκδίδει η Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Ποια στοιχεία σας επεξεργαζόμαστε

Η ΠΟΛΥΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΓΗ ΜΑΣ ΙΚΕ συλλέγει και διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που εσείς επιλέγετε να μας δώσετε δηλαδή το ονοματεπώνυμο, κινητό ή σταθερό τηλέφωνο, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email address), και για ποιο/α προϊόν/προϊόντα μας ενδιαφέρεστε να μάθετε. Εφ’ όσον μας τα γνωστοποιήσετε, θα επεξεργαστούμε τα ως άνω δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την ισχύουσα νομοθεσία.

Γιατί επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας με κύριο μέλημα μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας και την καλύτερη επικοινωνία μαζί σας και αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:

Πληροφορίες που Συλλέγουμε με Αυτοματοποιημένα Μέσα

Όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας, η συσκευή σας μας παρέχει αυτόματα δεδομένα, ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και να προσαρμόσουμε την ανταπόκρισή μας σε εσάς. Ο τύπος πληροφοριών που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένα μέσα περιλαμβάνει γενικά τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως τη διεύθυνση IP ή άλλο αναγνωριστικό στοιχείο της συσκευής, τον τύπο συσκευής που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα δεδομένα που συλλέγουμε μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες χρήσης και στατιστικά στοιχεία σχετικά με την αλληλεπίδρασή σας με τον ιστότοπο. Επίσης μπορούν να περιλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις URL των ιστοσελίδων που επισκεφτήκατε, τις αναφερόμενες σελίδες και τις σελίδες εξόδου (referring / exit pages), τις προβολές σελίδων, το χρόνο παραμονής σε μια σελίδα, τον αριθμό των κλικς, τον τύπο της πλατφόρμας, τα δεδομένα τοποθεσίας (εάν έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στην τοποθεσία σας) και άλλες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήσατε την πλατφόρμα.

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται χρησιμοποιώντας Cookies. Σας συνιστούμε να ελέγξετε την Πολιτική Cookies μας, για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Cookies, τον τρόπο χρήσης τους και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση τους.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για τους παρακάτω σκοπούς:

1. Παροχή υπηρεσιών
Όταν μέσω της Ιστοσελίδας μας, πρέπει να δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε, για να διασφαλίσουμε ότι ικανοποιούμε τις ανάγκες σας όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή / και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ζητήματα σχετικά με την παροχή των υπηρεσιών μας.
2. Αποστολή ενημερωτικού δελτίου
Εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας καταχωρώντας τα δεδομένα σας στο πεδίο εγγραφής στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας και θα σας στέλνουμε ενημερωτικά δελτία και ενημερώσεις
3. Βελτίωση παρεχόμενων υπηρεσιών
Διατηρούμε τα δεδομένα σας και το ιστορικό χρήσης των υπηρεσιών μας προκειμένου να εξάγουμε στατιστικά στοιχεία που μας επιτρέπουν να αξιολογούμε καλύτερα τις επισκέψεις και την πλοήγηση των χρηστών μέσω της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να βελτιωθεί το περιεχόμενο και η δομή της.
4. Προώθηση
Εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας στέλνουμε προωθητικό υλικό και να σας ενημερώνουμε για τυχόν ειδικές προσφορές / εκπτώσεις ή άλλες προωθητικές δραστηριότητες.
5. Στοχευμένη διαφήμιση
Εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε στοχευμένη διαφήμιση με βάση τις προτιμήσεις σας ή την κατηγοριοποίησή σας ως πελάτη, θα χρησιμοποιήσουμε αυτοματοποιημένα μέσα για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε και το ιστορικό των συναλλαγών σας μέσω της Ιστοσελίδας μας, προκειμένου να σας στέλνουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και διαφημιστικό υλικό ανάλογα με το προφίλ και τις προτιμήσεις σας.

Πληροφορίες Που Μοιραζόμαστε

Πρόσβαση στα στοιχεία σας μπορούν να έχουν μόνο κατάλληλα εξουσιοδοτημένοι εργαζόμενοί μας ή εξωτερικοί συνεργάτες που ενεργούν για λογαριασμό μας, για τους ανωτέρω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας, παρέχοντάς μας υπηρεσίες πληροφορικής για την καταγραφή και αποθήκευση των στοιχείων σας ή/και υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών ή/και αποστέλλουν για λογαριασμό μας ενημερώσεις, newslettes, προωθητικά μηνύματα ή διενεργούν έρευνες αγοράς.

Διατήρηση δεδομένων

Η περίοδος διατήρησης μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο των δεδομένων και τον τρόπο χρήσης τους. Ο προσδιορισμός του χρόνου διατήρησης των δεδομένων βασίζεται σε κριτήρια όπως νόμιμες προθεσμίες διατήρησης, εκκρεμείς ή πιθανές διαφορές, πνευματική ιδιοκτησία ή δικαιώματα ιδιοκτησίας, συμβατικές απαιτήσεις, επιχειρησιακές οδηγίες ή ανάγκες και ιστορική αρχειοθέτηση. Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο διάστημα παραμένετε εγγεγραμμένοι για να λαμβάνεται τα Newsletter μας. Στην περίπτωση των υπηρεσιών θα τα διατηρήσουμε για 5 έτη από την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε μία από τις υπηρεσίες μας. Στη συνέχεια τα στοιχεία σας θα διαγράφονται, εκτός εάν δώσετε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία τους. Σε κάθε περίπτωση έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διακοπή της επικοινωνίας για διαφημιστικούς σκοπούς ή/και τη διαγραφή των στοιχείων σας οποιαδήποτε στιγμή.

Επικαιροποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τακτικά την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων, ώστε να ενημερώνεστε σχετικά με τυχόν τροποποιήσεις. Με την επίσκεψη και την πλοήγηση στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και την Πολιτική Cookies όπως ισχύει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν σημαντικές τροποποιήσεις, θα φροντίσουμε για τη δημοσίευση σχετικής ειδοποίησης προς τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας.

Τα Δικαιώματα & οι επιλογές σας

Η εταιρεία μας διασφαλίζει τα δικαιώματά σας όσον αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την άσκησή τους.

Έχετε το δικαίωμα:
• Να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
• Να ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων αν είναι ανακριβή ή ελλιπή.
• Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, εκτός εάν η επεξεργασία τους είναι απαραίτητη για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων της Πολυαγρόκτημα Γη μας ΙΚΕ ή τρίτων, για την εκπλήρωση νομικής υποχρέωσης, για λόγους δημόσιου συμφέροντος ή για την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών.
• Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς.
• Να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς ή / και στοχευμένης διαφήμισης στέλνοντας ένα email ή γραπτό αίτημα στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. χρησιμοποιώντας τα κατωτέρω στοιχεία επικοινωνίας. Στην περίπτωση αυτή, θα διακοπεί η επεξεργασία τους από εμάς για τους σκοπούς αυτούς, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα κάθε επεξεργασίας μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
Εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία δεδομένων έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr)

Πώς να Επικοινωνήσετε Μαζί Μας

ΠΟΛΥΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΓΗ ΜΑΣ ΙΚΕ

Εμμ. Μπενάκη 2, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, τκ 19007

Τηλεφωνικό κέντρο: +30 22490 64052

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χρήση για σκοπούς μάρκετινγκ

Τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του site της μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν από εμάς και επιλεγμένους τρίτους για σκοπούς μάρκετινγκ. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε εκ των προτέρων τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σας με αυτό τον τρόπο ή όχι.

Ασφάλεια και Ποιότητα Πληροφοριών

Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διατηρούμε την ποιότητά τους. Εφαρμόζουμε κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, όπως π.χ. χρήση κρυπτογράφησης κατά τη μεταφορά ορισμένων ευαίσθητων στοιχείων, ώστε να προστατεύουμε τα στοιχεία σας και να διατηρούμε την ποιότητά τους.

Συμπλήρωση Πληροφοριών

Κατά διαστήματα μπορεί να συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας παρέχετε μέσω του site με πληροφορίες από άλλες πηγές, όπως π.χ. πληροφορίες που επιβεβαιώνουν τη διεύθυνσή σας ή άλλες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με επιχειρήσεις. Αυτό το κάνουμε για να διατηρούμε ακριβή τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει και να σας εξυπηρετούμε καλύτερα.

Κοινοποίηση Πληροφοριών Προσωπικού Χαρακτήρα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε προμηθευτές για τη συλλογή, χρήση, ανάλυση και άλλη επεξεργασία πληροφοριών. Πρακτική μας είναι να απαιτούμε από τους εν λόγω προμηθευτές να χειρίζονται τις πληροφορίες με τρόπο σύμφωνο με την παρούσα Δήλωση Περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Περίοδος Διατήρησης

Δεν θα διατηρούμε πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα περισσότερο από όσο χρειάζεται για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους υποβάλλονται σε επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένων της διασφάλισης της συμμόρφωσης της εκ μέρους μας επεξεργασίας με τις ισχύουσες νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις (π.χ. διαδικασίες ελέγχου, διατήρηση για λογιστικούς ή νομικούς λόγους κ.λπ.), της επίλυσης διαφορών και της θεμελίωσης, άσκησης ή υπεράσπισης νομικών αξιώσεων.

Πολιτική Cookies

Συλλέγουμε τις πληροφορίες που αναφέρονται στις προηγούμενες παραγράφους μέσω της χρήσης διαφόρων τεχνολογιών, μία από τις οποίες είναι τα λεγόμενα "cookies". Το cookie είναι ένα σύνολο δεδομένων το οποίο μπορεί να αποστέλλεται από το site στο browser του υπολογιστή σας και στη συνέχεια αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας ως ανώνυμο ίχνος, μέσω του οποίου μπορεί να αναγνωριστεί ο υπολογιστής σας, αλλά όχι εσείς. Μπορείτε να ορίσετε στο browser σας να εμφανίζεται ερώτηση πριν τη λήψη ενός cookie, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να αποφασίζετε κάθε φορά αν θα το αποδεχθείτε. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε εντελώς τα cookies στο browser σας. Ωστόσο, εάν το κάνετε, μερικές λειτουργίες του site μπορεί να μη λειτουργούν κανονικά.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται στο site μας διακρίνονται σε 5 κατηγορίες:

1. Απολύτως Απαραίτητα

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Χωρίς αυτά ενδεχομένως να μην μπορείτε να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του site και, κατά συνέπεια, χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα.

2. Χρηστικότητας

Τα cookies χρηστικότητας αποθηκεύουν στοιχεία χρήσης τα οποία επηρεάζουν την λειτουργία της ιστοσελίδας σε μεγάλο βαθμό και διευκολύνουν την επόμενη επίσκεψη του χρήστη στην ιστοσελίδα. Tα δεδομένα μπορεί να είναι ανώνυμα, ενώ δεν είναι διαθέσιμα κατά την πλοήγηση του χρήστη σε άλλες ιστοσελίδες.

3. Στατιστικών

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, για παράδειγμα, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

4. Στόχευσης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προβολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα.

5. Cookies Τρίτων Μερών (Third Party Cookies)

Στο site μας έχουμε προσθέσει λειτουργικότητα που παρέχεται από άλλα sites (π.χ. κοινωνικά δίκτυα) μέσω συγκεκριμένων plug-ins (ενθεμάτων λογισμικού). Για τη λειτουργία των συγκεκριμένων plugins, πραγματοποιείται μεταφόρτωση του cookie απευθείας από τους παρόχους της υπηρεσίας στην συσκευή σας, χωρίς να ελέγχουμε εμείς τις ρυθμίσεις των cookies που προέρχονται από αυτές τις συγκεκριμένες τοποθεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τη διαχείρισή τους, μπορείτε να επισκεφτείτε τις αντίστοιχες τοποθεσίες των τρίτων παρόχων:

Απενεργοποίηση των Cookies

Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα cookies αλλάζοντας τις σχετικές ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να τονίσουμε, όμως, ότι ο ιστότοπος ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά εάν όλα τα cookies είναι απενεργοποιημένα (βλ. ανωτέρω περιγραφή των τύπων cookies).

Συμβουλευθείτε τον παρακάτω πίνακα και ακολουθήστε τον κατάλληλο σύνδεσμο για να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης και διαγραφής των cookies:

Για άλλα προγράμματα περιήγησης τα οποία δεν αναφέρονται εδώ, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον πάροχο του συγκεκριμένου προγράμματος ή εναλλακτικά αναζητήστε μία λειτουργία "βοήθειας" στο πρόγραμμα περιήγησης.

Πληροφορίες Σχετικά με τα Cookies

Σε περίπτωση που επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, τον τρόπο χρήσης αυτών καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται στην χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.aboutcookies.org.

Άλλα Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε

Κάθε πρόσβαση, επιτυχής ή μη, σε περιοχές του site μας που απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης ενδέχεται να καταγράφεται για λόγους ασφαλείας.

Επίσης, για κάθε επίσκεψη, καταγράφουμε την διεύθυνση IP του επισκέπτη, με αποκλειστικό σκοπό την προστασία του site και του διακομιστή που το φιλοξενεί από κακόβουλους χρήστες. Τα ιστορικά δεδομένα (logs) διατηρούνται για χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός έτους και δεν κοινοποιούνται σε κανένα τρίτο συνεργάτη μας.

Παρακολούθηση της Ποιότητας των Υπηρεσιών

Για ορισμένες διαδικτυακές συναλλαγές μπορεί να χρειαστεί να μας καλέσετε ή να σας καλέσουμε. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται να παρακολουθούνται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να καταγράφονται αυτές οι κλήσεις για σκοπούς εκπαίδευσης προσωπικού ή διασφάλισης ποιότητας.

Ηλεκτρονικές Διαφημίσεις

Ορισμένες εταιρείες μάς βοηθούν να παρέχουμε διαδραστικές on-line διαφημίσεις, όπως π.χ. διαφημιστικά banners. Οι εταιρείες αυτές μπορεί να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες, με σκοπό να μας βοηθούν να κατανοούμε καλύτερα τις προσφορές, τις δραστηριότητες προώθησης και τα είδη των διαφημίσεων που έχουν τη μεγαλύτερη απήχηση στους πελάτες μας. Οι συλλεγόμενες πληροφορίες είναι αθροιστικές και κατά συνέπεια δεν μπορούν να συσχετιστούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Ωστόσο, εάν προτιμάτε οι εταιρείες αυτές να μην συλλέγουν τέτοιες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site http://www.networkadvertising.org/ και να ακολουθήστε τις οδηγίες για την εξαίρεσή σας ("opt-out") από τη συλλογή αυτών των πληροφοριών.

Αποκάλυψη που Απαιτείται από το Νόμο

Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι πιθανό να ζητηθεί η αποκάλυψη πληροφοριών με δικαστική ή άλλη κρατική εντολή, κλήτευση ή ένταλμα.

Διασυνδέσεις προς sites που δεν ανήκουν σε εμάς

Τα sites μας μπορεί να περιέχουν διασυνδέσεις προς άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές χειρισμού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αυτών των sites, ούτε και για το περιεχόμενό τους.

Τα Δικαιώματά Σας

Μπορείτε να ζητήσετε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες προσωπικού χαρακτήρα σας, να τις ενημερώσετε ή να τις διορθώσετε. Έχετε επίσης δικαίωμα να εναντιωθείτε σε δραστηριότητες άμεσου μάρκετινγκ (direct marketing). Επιπλέον, έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία για λόγους που σχετίζονται με την κατάστασή σας. Βάσει του Κανονισμού GDPR, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή, τον περιορισμό της πρόσβασης και τη φορητότητα των πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα σας. Για την πρόσβαση στη διαδικασία αίτησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δικαίωμα Υποβολής Παραπόνων

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των πληροφοριών προσωπικού χαρακτήρα σας από εμάς δεν είναι σύμφωνη με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε ένα παράπονο:

  • Απευθείας σε εμάς χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας.
  • Στην αρμόδια αρχή προστασίας δεδομένων. Οι ονομασίες και οι πληροφορίες επικοινωνίας των Αρχών Προστασίας Δεδομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://ec.europa.eu/justice/data-protection/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.

Ενημέρωση σε περίπτωση αλλαγών

Οποτεδήποτε τροποποιείται ουσιωδώς η παρούσα δήλωση, θα υπάρχει σχετική ειδοποίηση στο home page του κεντρικού site μας για διάστημα 30 ημερών.